Sustainable Fooding: From Farm to Chef to Table
Το Wecook είναι μια κοινόχρηστη κουζίνα που απελευθερώνει τους
σεφ-δημιουργούς από τους περιορισμούς της εργασίας σε ένα εστιατόριο και τους ενδυναμώνει ώστε να γίνουν ελεύθεροι επαγγελματίες. Οι σεφ μaγειρεύουν τις σπεσιαλιτέ τους και εμείς τις παραδίδουμε στην πόρτα σας.
Για το «Unleash» έχουμε στήσει ένα "foodhall" με βασικό concept "Sustainable
Fooding: From Farm to Chef to Table". 5 ανεξάρτητοι chef, 5 πάγκοι. Ο κάθε chef
έχει δημιουργήσει από ένα κρύο πιάτο που τον αντιπροσωπεύει και τον εκφράζει.
Μάλιστα το κάθε πιάτο έχει συνδεθεί συγκεκριμένα με υλικά από επιλεγμένους
παραγωγούς. Στόχος μας είναι να επανεξετάσουμε τον κύκλο του φαγητού. Από την καλλιέργεια, στην συλλογή της πρώτης ύλης, την μεταφορά, την επεξεργασία της μέχρι να φτάσει στην κατανάλωση με την προσωπική σφραγίδα του κάθε σεφ.
Κάθε επισκέπτης έχει την δυνατότητα να γνωρίσει τον κάθε σεφ, να ρωτήσει και να συζητήσει για το φαγητό που θα επιλέξει και έτσι να δημιουργήσουμε μια εμπειρία που βασίζεται στην επικοινωνία ανάμεσα στον δημιουργό και τον καταναλωτή.
Διαγωνισμός
Σας ευχαριστούμε πολύ για τον ενδιαφέρον, οι νικητές έχουν λάβει προσωπικό μήνυμα!